Uw eigen uitvaart regelen en vormgeven


De één moet er niet aan denken om ‘bij leven’ al na te denken over zijn eigen afscheid. De ander regelt het graag ver van tevoren. Liefst tot in de puntjes.

Ieder heeft daar zo zijn motieven voor. Misschien wilt u niets aan het toeval overlaten. Misschien heeft u bijzondere wensen waarvan (nu nog) niemand op de hoogte is. Of regelt u de zaken graag van tevoren omdat u nabestaanden niet wilt belasten met het organiseren en vormgeven van de uitvaart.

Wat uw motieven ook zijn: u krijgt waarschijnlijk te maken met vragen waarop u het antwoord niet weet. Zijn er regels? Wat mag? Wat kan? Wat kan en mag niet? Waar moet ik rekening mee houden? Kan ik ‘alles’ regelen of laat ik ook voor de nabestaanden ruimte voor persoonlijke invulling? Hoe leg ik dat allemaal vast? En hoe krijg ik de zekerheid dat mijn wensen straks ook daadwerkelijk worden uitgevoerd?

Met meer dan 80 jaar ervaring durven we te stellen dat wij die antwoorden wel hebben. We organiseerden uitvaarten en afscheidsceremonies in elk denkbare vorm en omvang. Van uiterst ingetogen en sereen tot kleurrijk en luidruchtig. Binnen en buiten. Met een handvol gasten en honderden.

Die ervaring stellen we graag ter beschikking. Dat heeft zo zijn voordelen. Het geeft u bijvoorbeeld de geruststellende zekerheid dat wat u wilt haalbaar is, dat u niets over het hoofd ziet en dat uw wensen straks daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden zoals u dat voor ogen heeft.

Uw afscheid regelen begint wat ons betreft met een goed gesprek. U legt uw wensen en ideeën voor en we bekijken samen of en hoe dat te organiseren is. Zo’n oriënterend gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen. Het kan voor u de basis zijn om uw ideeën omtrent uw uitvaart en afscheid verder vorm te geven.

Een afspraak daarvoor is te maken via 0356-013086.