Het Familiebedrijf

“Na ruim 80 jaar is elke uitvaart nog steeds bijzonder”
Uitvaartverzorging Smorenburg is een echt familiebedrijf waar ‘vertrouwen’  sinds 1938 de hoofdrol speelt. Inmiddels zet de derde generatie die traditie voort.

Als J.A. Smorenburg in 1938 zijn eerste begrafenis regelt, wint hij direct vertrouwen door zijn respectvolle, warme benadering van zowel de overledene als de nabestaanden. Hij weet zich bovendien te onderscheiden door de actieve, praktische ondersteuning van de achterblijvers. Het blijkt de start te zijn van een familiebedrijf waarin vertrouwen en respect, 84 jaar later nog steeds de boventoon voeren.

Tegenwoordig staat de derde generatie aan het roer. Jos Otten nam samen met Lisette Tijmensen in 1996 het stokje over van zijn ouders, de tweede generatie.

Er veranderde veel sinds 1938 als het gaat om uitvaartverzorging. Heel veel zelfs. Maar de benadering van ‘de oude Smorenburg’ is nog steeds leidend. Respect en vertrouwen gaan hand in hand met praktische en emotionele ondersteuning.

Geen uitvaart is hetzelfde. Elke uitvaart is bijzonder. Een lange traditie wordt op een eigentijdse manier voortgezet. Ons team is doordrongen van die traditie. Dus mag u ook vandaag, net als toen, rekenen op een vast contactpersoon die u tijdens het gehele proces met raad en daad ter zijde staat. 

Uitvaartverzorging Smorenburg is actief in Soest, Soesterberg, Baarn, Wijk bij Duurstede, Cothen en de directe omgeving, met Soest als operationele uitvalsbasis. We werken samen met alle grote en kleine verzekeringsmaatschappijen.