Uw wensen

Help uw familie en nabestaanden: leg vandaag nog uw wensen vast zodat er straks niets te gissen is.


Het gebeurd helaas maar al te vaak dat de familie of nabestaanden geen idee hebben wat voor wensen hun dierbare had wat betreft de uitvaart. Dat maakt de periode na het overlijden zwaarder en emotioneler dan die toch al is. Dat voorkomt u door vandaag uw wensen vast te leggen voor als het eenmaal zo ver is. Dat scheelt uw naasten, vrienden en familie een hoop ongemakkelijk giswerk.
 

Download hier het wensenformulier.

1. Dit formulier kunt u downloaden en vervolgens opslaan op uw computer. Vervolgens kunt u waar het pdf bestand is opgeslagen openen en het formulier invullen, opslaan en aan ons verzenden per e-mail.

2. U kunt er ook voor kiezen om uw wensenformulier aan meerdere personen te mailen. Zorg er voor dat u het formulier juist opslaat op uw computer.

3. Vervolgens voegt u het PDF als bijlage toe in de e-mail.

4. U kunt het aan ons sturen, aan familieleden en aan u zelf. Het is een bewerkbaar bestand. Zo kunt u uw wensen rondom uw overlijden aanpassen indien nodig.
 
5. Mochten er vragen zijn, vernemen we dit graag van u. Dit kunt u ook middels het onderstaande contactformulier aan ons laten weten.

 

Contactformulier

Veld leegmaken